Uns papers en una capsa, de Carme Miquel

Si t’agrada l’acció i el misteri…

189 pàgines

Dénia, l’estiu està a punt d’arribar i falta poc per a què acaben les classes. Algú llança una revista per la finestra del tren. Serà casualitat, o estan intentant enviar un missatge? Sara Monroig, una xiqueta amb dots de detectiu decideix investigar-ho i descobreix que no són imaginacions seues, que efectivament la revista amaga un misteri.

Amb l’ajut dels seus germans i uns amics, Sara investigarà la història de Maria, una xiqueta de Benissa que està segrestada per uns antiquaris anglesos. Malgrat que la investigació amaga uns quants perills, ni Sara ni els seus companys pararan fins arribar al fons de l’assumpte que els duarà a fer un gran descobriment.

Si t’agraden les històries de detectius, ací en tens una de ben interessant. Protagonitzada per xics i xiques com tu, aquesta història avança a un ritme trepidant i està plena de diàlegs i d’acció. Si tens ganes de viure una aventura, prova amb Uns papers en una capsa.

2 responses to “Uns papers en una capsa, de Carme Miquel

  1. Aquest llibre es molt interesant, ja que te un poc d’intriga

  2. Aquest llibre és molt interessant, sobretot perque quan comences a llegir t’enganges. Per a mi el més interesant de l’història és quan intenten ajudar a María, i viuen moltes experiències.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s