I això com funciona?

Arriba el dia d’anar a la biblioteca i no estàs gaire motivat. O simplement, tens ganes de llegir alguna cosa però no saps ben bé què. Has vingut al lloc adequat! Ací trobaràs recomanacions de professors i companys de llibres que pots trobar a la biblioteca i d’altres que no.

No saps per on començar? Ací tens una petita guia:

  • T’agrada sentir-te identificat amb els personatges? Entendre la seua història perquè és, al cap i a la fi, la teua? Ací et recomanem uns quants llibres que parlen de gent com tu; també pots tafanejar entre els seus diaris.
  • Hi ha històries que ens emocionen, que ens parlen de personatges que viuen experiències colpidores en la seua vida que fan que res torne a ser igual. Són les novel·les iniciàtiques.
  • No, tu ets dels que lliges per a viatjar a mons de fantasia, o descobrir un futur de ciència ficció! Llegir, per a tu, és viatjar amb la imaginació!
  • Ets una d’aquelles persones que s’ho pren tot amb sentit de l’humor? Prova amb la nostra selecció de llibres divertits!
  • Si vols posar a prova el Sherlock Holmes que dus a dins, passa’t per la secció de detectius
  • Llegir no és només evadir-se de la realitat amb històries fictícies, el bon lector no té por de despertar el seu esperit crític, o a provar lectures més enllà de la ficció: l’assaig.
  • Com ja sabeu, els alumnes de 3r i 4t d’ESO teniu una llista de lectures especial que comentarem i ampliarem ací, a l’espai literari.
  • Buuuf!! No hi ha manera, no trobe el meu espai. És que a mi això de llegir… Bé, abans de marxar, fes una mirada a la nostra excel·lent col·lecció de llibres sorprenents!

I sobretot, estigues atent a la secció “més que llibres” on trobaràs recomanacions especials, notícies, i qui sap si algun post escrit pels teus companys!

SALUT I LECTURA!

One response to “I això com funciona?

  1. jo me llegit olfacte detectiu, i la veritat és que no m’ ha paregut un dels millors llibres. El trobe avorrit i massa embolicatl.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s