El curiós incident del gos a mitjanit, de Mark Haddon

Aquesta història, es narrada pel Cristopher, un anglès que te síndrome D’Asperger (trastorn mental i del comportament). Tot comença amb la mort del Wellington, el gos de la veïna de Cristopher. Com ningú sabia qui havia mort Wellington, Cristopher decideix investigar sobre l’assassinat i anotar-ho tot en una llibreta (que és el llibre). Va explicant proves que troba, coses sobre la seua vida quotidiana, coses relacionades amb matemàtiques (ja que és molt intel·ligent i li agraden molt les mates)…
Aquesta història, a part de narrar l’assassinat de Wellington, narra coses sobre la família que conviu amb ell, que l’ha de ajudar però que també li enganya.
Amb un assassinat d’un gos, acaba descobrint coses sobre la seua vida que mai haguera pogut imaginar. Per a mi açò és la part interessant del llibre.
Ara, per a mi aquest és el millor llibre que mai he llegit i el recomane a tothom perquè és una història molt bonica i interessant. Una altra de les coses que també em resulten curioses és el final perquè ja se sap el final, es a dir, qui va matar en Wellington, unes 100 pàgines abans de que acabe el llibre, però tot i així, aquest continua, i el final del llibre, les últimes pàgines damunt són les més interessants de totes.
Anime a tots a que el llegiu i que vos agrade tant com a mi.

Anna Teruel

2n d’ESO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s