Van ploure estrelles, de Raquel Ricart

Per a a qui no té por d’emocionar-se amb la lectura

150 pàgines

De vegades passen coses incomprensibles i doloroses. Pau no pot entendre perquè la seua germana Sara està malalta, no li pareix just que una xiqueta de la seua edat haja de passar per aquest tràngol. Poc abans de l’estiu, abans de tornar a traslladar-se a l’hospital per rebre un nou tractament, Sara li regala al seu germà una pedra màgica que l’acompanyarà durant un estiu molt especial a casa dels avis. Allí Pau aprendrà moltes coses sobre les dificultats que també els seus avis hagueren d’afrontar quan eren xiquets i emprendrà una aventura en solitari, un camí per la muntanya que durarà cinc dies i cinc nits, durant el qual cercarà les respostes per entendre aquest món de vegades tan cruel i de vegades tan bell en què li ha tocat viure.

Durant aquests cinc dies Pau es farà gran amb la seguretat d’estar fent el seu camí, un camí dissenyat especialment per a ell, una recerca pròpia i necessària. Serà una experiència inciàtica que li farà créixer i aprendre.

Van ploure estrelles és un llibre escrit amb molta sensibilitat que ens ajuda a aprofundir en els sentiments de Pau, un xiquet que amb dotze anys ha hagut d’enfrontar-se a la realitat més dura. La novel·la és una lectura interessant i emocionant que cal fer amb temps i calma per poder copsar la bellesa que amaguen aquestes pàgines.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s