El diari lila de la Carlota, de Gemma Lienas

T’agradarà si…

Ets inconformista i et qüestiones les coses.

154 pàg.

El dia del seu catorzé aniversari la Carlota rep una horterada de regal, un diari de color lila amb un petit pany i una clau. I què n’ha de fer ella d’aquesta cosa tan infantil? A la seua àvia Anna se li acut una idea: perquè no escriure un diari diferent, un diari feminista? A partir d’aquell moment la Carlota es posarà les seues imaginàries ulleres liles i començarà a mirar el món amb esperit crític, parant atenció a tots els missatges sexistes que ens envolten en el nostre dia a dia.

Descobrirà que coses tan normals com la publicitat, els joguets, el món del treball o el llenguatge no són tan innocents com semblen i amaguen missatges discriminatoris cap a les dones. A més de la realitat que l’envolta, l’àvia Anna li ajudarà a descobrir que milions de xiquetes i dones arreu del món pateixen situacions injustes per culpa del masclisme.

Un llibre divertit, intel·ligent i crític amb la realitat que ens envolta escrit amb un llenguatge fàcil i amé des del punt de vista d’una xiqueta de catorze anys. Aprén a plantejar-te les petites i grans injustícies que t’envolten sense perdre el sentit de l’humor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s